2011. január 28., péntek

Egy nagy játék csendben elindul...1.Ez a kép a Brigach és a Brega patakok összefolyásánál készült, mely egy régi, híres kalandregénynél fontos szerepet tölt be. Ki indult el innen egykor egy izgalmas küldetésre és mi a regény címe?

A játékban való részvételhez regisztrálni, adatokat megadni nem kell! Elég a feltett kérdést megválaszolni a gastrodamus19@gmail.com címen.
NE ITT, KOMMENTBEN! Ha a válasz helyes, akkor a beküldő egy pontot kap. Bármikor be lehet kapcsolódni a kérdések visszamenőleges megválaszolásával. A verseny állását folyamatosan közzé teszem. Díjazás egyelőre nincs, pusztán a játék öröme :) Ja, és a közzétett recepteket bárki elkészítheti a maga vagy családja, vendégei örömére. A helyszínekhez kötődő képeket, sőt recepteket örömmel befogadok, így bárki "munkatárs" is lehet, ha az ezeket a megadott címre megküldi. Ezeket folyamatosan közzéteszem. A játék a forrástól a torkolatig tart, ha útközben ki nem apadnak az ötletek, a játékkedv. Remélem, nem így lesz, jó szórakozást kívánunk: Trendo, a szerkesztő

1 megjegyzés: